Klinik Pakar Kanak di Damansara

Ibu2 boleh suggest tak klinik pakar kanak2 yg berhampiran damansara, kalo boleh servis dia baik la dan harga pon quite ok, anak saya batuk dri lepas raya lagi,#SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Hi, mommy. Sorry saya tak duduk area Damansara. Saya cuma nak suggest awak goggle klinik berdekatan awak then tengok Google review. Saya selalu buat macam tu. Semoga baby cepat sembuh