Minum air gula..

Ibu2 boleh share x pengalaman mnum air gula?..@ tips mnum air gula supaya x sangkut kencing manis.. #seriusnanya #pleasehelp

4 Balas

Saya mmg hari hari nak milo ais, makan manis semua. Kena minum air gula mmg takut sangkut gdm, misi cakap kalau sangkut dia akan call. Kalau tak sangkut, tunggu je next appointment. Bila next date jumpa misi, rupanya darah kita rendah dalam badan, sebelum minum air gula bacaan 4.2, lepas minum 4.6. Ingatkan terlebih gula dah 🤣