Teringin 100plus

Ibu2 boleh ke klau nk mnum air 100plus? Teringin sangat2.. saya dri tau prgnant dh stop coffee, air bergas mmg xmnum lgsung. Tp skrg teringin sgt. Bole ke? #11week , #firstmom #ingintahu

3 Balas

saya minum masa kena alahan mengandung haritu. sbb nk rehydrate balik badan lepas muntah teruk huhu. kalau awk nk minum boleh je. berpada je lah, sbb minuman mcm ni tinggi gula kan. kalau nk minum yg zero sugar tu ok juga. saya da rasa, xde beza sgt dgn yg biasa.

Buat raso2 sis. hehe, tapi kalau sya banyak tak berani, dari tau prgnant, kafien mmg stop hbis, milo apa semua, teh ais ke ap, bnyak ke jus buah, tapi orange sya tak boleh ambil bnyak boleh bt migrain.

Isotonic/energy drink normally contains a lot of sugar. Nk minum buat rasa2 boleh lah, jgn habis kn sebotol pulak 😂 rasanya ada 100plus no sugar, tp tktahu lah rasa sama ke tk dgn 100plus biasa