Jika Overduee

Hi ibu . Sye skrng 37w . Nk tnya contoh jika over due kena g spital terus atau mcm mne ye ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

biasa paling lama 41w je. jadi dalam tempoh tu kalo xbersalin boleh teros ke hospital. contoh da 40w5d misalnya still.x sakit boleh je pergi hospital tros nanti boleh join grup wasap ni khas untuk mereka yg tgh pregnt, ttc & sudah ada anak 😊 boleh tanya macam2 or share pape yang tahu by pengalaman or else dalam grup tu. https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

ikut pada dr juga kalau dia bagi tarikh serah diri awal , sesetengah orang dia bagi sampai 1minggu kalau tak keluar juga baru refer hospital ..