Due date 18/3 .

hi ibu " semua , ada ker due yg sama dngn sya dan dh melahirkan , risau semua dh kuar kita blm . #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

16 Balas

sy 16.3.. ok lg ni walaupun x larat dh nk bwk perut😂 org sekeliling pun dh tegur perut dh jatuh, pegi kdai makcik2 siap wish semoga selamat semuanya walaupun x kenal🤭 kite pulak hari2 buat kje rumah, kemas blik,basuh lipat kain baju, takut terberanak,xnk keadaan sekeliling x kemas.

saya dah 36 week, sakit perut sekejap2 pastu tak sakit dah. Tak faham jugak 😭 kitanya firstime mom, confius sakit nak membuang ke lapar ke nak bersalin 😣 malam tadi sakit pinggang kuat gila tapi perut sakit sikit jea bangun makan okey pulak 😂 tak faham la saya hahaha

2y ago

moga dprmudhkn urusnn nntii🥺

Due date saya sama mcm awak 18/3 tapi saya dah selamat bersalin 20/2 haritu sbb air ketuban kurang. Dr cakap baby tak sabar nak keluar awal😂 semoga urusan awak utk bersalin dipermudahkan.

Sy due 11hb mac nie tp dh selamat bersalin 12hb Feb aritu. Emergency czer air ketuban kurg 36week 1day mse tu. Moga dprmudhkn urusan bersalin Puan semua.

2y ago

Insha Allah dh xlma la tu bby nk keluar.bnykkn berzikir. Moga dipermudahkn urusan bersalin farah. Terima ksh.

Saya due 19/3 juga, tapi ada lah rasa contraction sikit2. Semoga kita sama sama dipermudahkan bersalin ye mommy semua❤️

saya yg due 1/3 ni belum brsalin lgi...hurmm risau pula lmbat² mcm ni...

2y ago

Sis dah dapat tarikh serah diri ke?

saya due 13/3/2023 tapi dah melahirkan pada 20/2/2023 sebab ada GDM

Sy due 19/3 pun belum ada tanda lagi..huhu..semoga dipermudah..

2y ago

sama sis, sy pun due 19/3 tengah pujuk bby keluar tapi sampai hrini xnak kluar😢 moga dipermudahkan urusan semua🤲🏻

Sy sama due tp tanda2 takda lagiii😂 baby seronok betul duduk dalam

2y ago

huhu semoga dpermudhkn sgla urusn brslinn 😍.

Saya 9.3 pun belum keluar lg ni, masih main main lg bby nyaaa

2y ago

ohh ler , semoga dpermudhknn sgla urusnn nnti 🥺👍