Barut bayi

Hi ibu nk tanya, selalunya anak dah berapa bulan ya tak payah pakai barut dah? #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

16 Balas

tak wajib pakai. klo anak sy biasa bagi pakai sebulan je. itu pon ada on off.

smpai dh tak muat.. anak sy smpai 4 bulan .. tu pon sbb tak muat

barut tu tuk hangatkan saja, betul tak? itu yang sy tau

1y ago

Ye betul tu.. ramai cakap barut tak penting tapi btl yg sis cakap ni barut utk elak angin masuk or kembung. Pastu mak mertua sy pun ade cakap barut ni fungsi dia utk cantikkan perut baby..

kalau pusat dah bersih elok biasa takyah pakai dah

Baby saya lepas pantang dah tak pakai barut

Habis pantang sy x pakaikan dah.