Assalamualaikum...nak tnye lah ade x mumy2 kt sini bru2 prgnat ade demam n selsema..pembawakan ke?

#ibu nak masuk kuasa kedua..

4 Balas

Saya demam panas gila lepas tu elok demam, Selesema dan rasa sejuk sentiasa sampai mengigil lah sampai 5 week Hari ni masuk 6 week elok dah tak sejuk sangat, kalau tak kemana pergi semua sejuk sedangkan orang lain ok ja hahahaha

2y ago

yg no satu prgnat x delak mc ni..ank no dua ni lak..alahan boto...borek boto kopala ni sakit...ngan hidung tersumbat lgi..pe2 thank ye sis..

saya masa mula nak tahu pregnant...demam+selesema+migraine dlm beberapa hari...selera makan xde,mual2 ...bila mkn rasa mknn stuck dekat leher 😂...badan cm biasa lemah gemalai + mlas....

2y ago

yg x boleh tahan tu selsema tersumbat yo hidung demam dh ok dah...tekak pahit ye nk mkn pun x de selera...msa firt ngdung x delah mc ni..

saya pun sama br je kebah dari selesema n batuk… alhamdulillah hampir dua minggu juga… sis jaga kesihatan ok … jump doktor utk dpt kepastian ubat klu nak makan..

2y ago

lme jugak tu..sy dekat 5hri dah..selsema n batok2..pastu seram sojok yo..

Waalaikumsalam. Masa mula² pregnant pernah demam dan pening. Mungkin juga sebab pembawakan dan juga perubahan hormon

2y ago

Sama² 💕