Skincare exfoliate

Ibu menyusu boleh ke pakai produk untuk exfoliate muka? masa pregn saya stop pakai sbb tk boleh. kalau anak fully bf boleh dh ke eh? saya nk pakai produk hadalabo aha bha

1 Balas

Produk exfoliate seperti AHA dan BHA elakkan. Boleh guna tapi di bawah 2%. Itu pun bagi sy tidak meyakinkan juga sbb tidak semua produk akan mention berapa percent mereka letak. So bagi sy, go with physical exfoliate like gentle natural scrub such as oat. You can try brand St.ives 😊