Misi datang melawat ke rumah🥰

Ibu ibu yang dah terima lawatan misi ke rumah semasa pregnant🥰, share lah pengalaman..misi ada check apa apa ke?🤔🤣

4 Balas

Check bp, air kencing, tinggi perut n jantung baby yg pakai toddler tu je. Kejap je dlm 10 ke 15min centuu.

Kalau dh dtg checkup dkt klinik nurse akan dtg umah jgk ke atau ade reason lain npe die dtg umah?

1y ago

Biasa nurse datang sebagai tanda dtg rumah aja..nak tgok alamat kita sama ke tak..haritu nurse dtg rumah saya..just check jantung baby,tinggi rahim..itu je

check awk je. bp, tinggi rahim.

Masa pregnant ada lawat ea?