Skincare untuk ibu hamil ✨

Hi ibu-ibu semua, tahu tak skincare apa yang selamat diguna untuk ibu hamil? Contoh nya, pencuci muka, moisturiser dan sunscreen. Sy mengandung baby first, so tak berani nak pakai apa2 skincare walaupun sy guna skincare dr drugstore sebab tak tahu ingredients selamat tak untuk baby 🥺#pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

4 Balas

yg x selamat bila awk beli produk timbang kilo je. yg byk merkuri, yg menipis kan kulit. yg itu kalau pakai masa x mengandung pon x selamat. saya guna cleaser nivea, moisturizer rosken dry skin dgn sunscreen wardah or garnier.