turun naik tangga

ibu ibu semua. saya nk tanya boleh ke 1st trimester naik trun tngga. level 14. terpaksa sebab kerja. ni gara2 lift rosak masuk air sebab banjir. tak tahu la berapa lama nak baik pulihnya 🥲#bantusharing #firstbaby

19 Balas

tgginya.. klau sy dh pengsan tu😅, xleh mntak excuse ke smpai lift okay?

Leklok kak. Sy naik turun tangga sklh haritu lebih drpd biasa, ada spotting huhu

3y ago

yeke. risaunya

bukan hari ni dpt perlepasan ke sis kalau area rumah terlibat dgn banjir ..

3y ago

macam kurang empati je boss sis ni ..tmpt kami masih xde elektrik lagi ..lif x boleh guna lagi ..turun gigih lagi ..nak naik tgkt 11 mmg semput la .. take care sis ..semoga dipermudahkan urusan ..

Sy level 2 pun dah semput awak, ni kan pulak level 14... Allahu 😰

tawakkal pd Allah spya kandungan d lindungi..tinggi tu 14 tngkat😥

3y ago

mudah mudahan semoga Allah lindungi kandungan ni. tula tinggi. belum naik lagi balik ni 😵‍💫

Ya Allah tingginye😢semoga dprmudahkn urusan insyaAllah

Moga baik2 sahaja sis. Pelan2.. Risau nya. Tinggi tu

3y ago

tq sis. tula tinggi. mmg trun slow2 pon. taktahu la balik nnt nak naik mcm mne. lah husb outstation 😭

pelan2..kalau penat rehat dlu

tingkt 4 pn ketaq lutut dh..hehe

3y ago

hahahahha tula