Period selama sebulan lebih selepas suntik perancang

Hi ibu ibu semua.. nak bertanya pendapat mengenai topik di atas. Saya period sehari sebelum Ramadhan .. sehingga kini (Raya pun masih ada keluar darah haid) adakah ada pengalaman ibu yang suntik perancang depo provera mcm ini? . darah haid tu on off ..seperti harini takde.. ttba esok ada🥲 ingat nak hbis .saya pakai pantyliner je..tau2 ada lgi tompokan darah keluar.. saya baru lepas bersalin dan baby pun dah 2bulan lebih. misi terus suntik semasa bby check up baby sebulan.. maaf ayat terabur #firstmom #ingintahu

2 Balas

sy pon smaa mcm awk, darah on off. pnt kdg, tfkr2 nifas ke period ke istihadah, sbb kte cucuk depo. lain laah tak cucuk depo.

depo mmang kacau hormon..