Perlu positive ke?

Hi ibu ibu semua... Hmm.... Tak tahu nk positive ke nk sedih.... Sepatut nya hari ni dah 9w4d... Saya repeat scan after 2weeks.. Kantung masih kosong... Takde baby... Saiz kantung 7w3d... Doc bagitaw , kalau 2 minggu lagi kosong juga... Kena cuci kat hospital... Emmm... Saya mmg takde alahan... Anak 1st pon mmg takde alahan... Ada kata kata yg boleh bg saya kuat tak... 🥺😔 #feelsad #thinkpositive #advicepls

Perlu positive ke?
14 Balas

Sya Scan perut,masa 8weeks 3days. Alhamdulillah baby,dh besar kacang.

Sis sy Pn sama situasi mcm sis..sy Pn dlm keadaan risau…🥹

2y ago

hmmm tu lah.... takut nya rasa... semoga baik baik sahaja 🥺🥺🥺

Doa baik2 ye sis , semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻

bligthted ovum. semoga dipermudahkan urusan puan