Hb asik turun x naik naik suspek thalassemia

Ibu ibu semua ada cara yg bagos x atau berkesan untuk naikan hb sy,ubat ke makanan ke ,,sbb sy dh cuba mcm mcm ,mkn ubat x prnh miss ,bntulah sy ,,doktor pakar suruh ambil sempel darah harini harap semuanya baik,sy hnya risaukn baby dlm kandungan sy😌,klau sy disahkan ada thalassemia mcm mna ank dlm kndungan?ada x ibu ibu yg same nasib ngn sy,#firstmom #firstbaby

6 Balas

try minyak kelapa dara...blh naikkn hb...tp kn miss la...tu je...