Buka buku pink

Ibu - ibu sebenarnya saya nak masuk anak 2 tapi masa yang sulung kita check di hospital. Jadi baru tahu bila buka buku pink, jadi untuk yang no 2 ni bila eh baru kita boleh buka dan berapa bulan kandungan maaf bertanya #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

buka buku pink sblm 12w. sblm tu pergi kk/kd yg berdekatan dgn kwsn perumahan utk dptkn temujanji dahulu. dan bawa sekali buku pink sulung

12mo ago

Sebab masa anak sulung bunting pelamin jadi tak tahu sebab pergi hospital terus hehe.