CIRIT BIRIT

hello ibu-ibu , saya mahu bertanya ada ka macam saya selalu cirit birit sampai 2-3 kali masuk tandas. normal ka ? #firstmom

2 Balas

saya kena cirit birit time 16-17week.. bnykkan minum air mineral.. makan real food and solid.. dah 2 mingg kuat sikit. alhamdulillah bila check.. baby kuat dan beratnya normal.. berat saya yg turun 5kg..

1y ago

makan kurma ya mommy... ramai mommies yg sembelit.. jd mybe terlebih serat.. so makan seimbangkan solid food dengan fiber.. insyAllah

saya nasihatkan untuk check doctor. sebab kadang ada yang normal, ada yang tak normal

1y ago

ok sis tq 😊😊