Haid selepas bersama

Ibu-ibu di sini, ada tak korang pernah alami situasi macam saya. Saya ada ambik suntikan pil perancang keluarga. Saya tak datang haid 1 month after suntikan. Then saya bersama” suami satu malam tu. After bersama, esok paginya datang haid almost 7 days. Saya selalu period 5 hari macam tu. Then after period hari ke 7 tu, darah haid dah x ada. Saya still pakai pad sebab takut ada lagi darah yg akan keluar. But hari ke 8 n ke 9 tu xde darah keluar. After mandi wajib n etc, saya bersama suami malamnya. Esok pagi keluar darah lagi tapi x banyak macam masa period. Itu normal ke? Rasa takut pula nak bersama suami#firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

ibu kena tahu.. apabila awak setuju untuk suntik perancang dlm badan.. hormon haid mmang tunggang langgang..