yakult

Ibu hamil Apa boleh minum yakult...

24 Tanggapan

Boleh Bun aman untuk ibu hamil yg penting tidak melebihi dosis 1-2botol perhari cukup. Saya sering susah pup Bun bs 5hari sampai sminggu pdhl setiap hari buah ngk pernah absen slalu ganti" tp ttp aja susah pup kalau minum Yakult paling ngk 3hari pasti pup dan ngk sakit gt Bun ngk perlu ngeden" hehe

Aman ko bun boleh2 aja, saya pas kmrn sempet sembelit juga minum 2x sehari,

boleh bun, saya setiap hari minum yakult buat ngehindarin sembelit

Boleh kok Yakult pny bakteri baik. Aku klo susah bab minum itu Bun

Insyaallah boleh. Klo ada maag minumnya setelah mkn.

Boleh bun tp jangan keseringan tapi soalnya asem

Boleh bun. Aku aja minum yakult kok

boleh bun,maksimal 2 botol/hari

Boleh bun bagus untuk pencernaan

Boleh bun buat melancarkan bab