Biskut yg wajib dibeli ketika dalam pantang.. Sedap dan terlajak sedap.. Mase alahan pon boleh makan.. Akan rpt beli...

Ibu dalam pantang boleh beli biskut ni sebagai kudapan.. Sangat berkhasiat dan super kenyang

1 Balas

masa pregnant dulu mmg wajib beli biskut ni, bila lapar je snacking biskut ni sebab time pregnant dulu mmg sentiasa lapar tapi bila makan nasi sikit pun berat naik banyak sangat so jalan mudah mmg snacking biskut ni