Scan 34 week doktor kata Saiz kaki baby kecil

Ibu ada pengalaman tak kaki baby kecil ,dan minta tips untuk bagi baby besar,doktor kate semua ok tpi kaki baby kecil,sy pn agak risau#firstmom #seriusnanya

Scan 34 week doktor kata Saiz kaki baby kecil
4 Balas

Sya ad pengalaman utk bby first kki baby kecil,refer ke pakar & pakar bgi tarikh utk scan kli ke2, klau scan utk kli ke 2 kaki baby msih kcil kne induce bsalin awl tp 6 hri sblom nk jmpe pakar air ktuban sya dh pecah,kaki bby normal je wktu lahir tkde plak dktor ckp kecil

1y ago

itula,sy pn ni anak first ,agak risau, 34 week berat pn cukup cukup 2.115 g,doktor pakar kata kecil ,

Mcmnaa sis, saya pun jdi masalah cmni. Xtaw bila date bru utk scan dua kli dh first scan swasta pun kata kaki kecil dri week dan kk pun ckp benda yg sma

1y ago

Alhmldh klu mcmtu🤲🏻hrp saya pun mcmtu

nti dktr akn repeat scan. Sy pun kena mcmni. masa repeat scan alhamdulillah semua ok.

1y ago

itu la,repeat scan 3/6 ni doktor pakar bgi tarikh,hrp xdek apa yg srs

Skrg sis mcmna? Sbb saya pun jdi mcm sis jgk

11mo ago

Sy 21 weeks scan dr ckp kaki baby ada mcm ni juga , next app kena detail scan 2 weeks lgi . Apa prlu amalkan apa2 ka utk smua normal ?