Manual or electric breast pump

I am trying to get more milk from my current limited supply. I have an electric milk pump but i just want to know which is better? Manual or electric?

2 Balas

sy duadua ok. tp lebih kepada waerable bpump..sbb sy jenis x suka duduk lama menunggu sesi pumping habis..jd sy pki wearable bpump sambil buat kerja 😂. kdg sblah bf ank sblah pumping.