Nipple puller

I nk tanya,klu kita guna nipple puller boleh menyebabkan contraction ke? I dah 38weeks, nipple i masih tenggelam lg....nk try guna nipple puller tapi takut ada contraction nanti.... #bantusharing #firsttimemom #advicepls #firstbaby

4 Balas

Mmg kena amalkan untuk yg puting tenggelam seawal 38w, utk persediaan penyusuan. Jgn takut klau ada cecair yg keluar itu colostrum, boleh simpan dlm picagari then masuk dlm bekas bertutup then store dlm peti sejuk beku. Nnt baby dah keluar boleh bagi slps thaw kan 👍🏻 semoga bermanfaat

11mo ago

tq so much for the info

saya try dah. xde pon contraction. tp ada cecair keluar sikit lepastu cpt2 stop 😅

11mo ago

sakit tak sis,memang work out ke ?

bg sya ok la tiba² ada contraction dah ckup bulan dah tu 38 weeks

Takpe kot.