Perut i taknampak even i dah 3months

I nak tnya mommy" yg kt luar sana tu. I ni sebenarnya kurus and kurus i tu kurus sangat. Berat i just 44kg and i punya tinggi pulak 169cm, mmg org yg kurus mcm i ni klau prgnnt mmg taknampak perut eh? I dah masuk 3bulan, but i nmpk dekat perut i ada line hitam.? I prgnnt tp nmpk mcm tak, sebb kurus. Ke kandungan i ad masalah. Haritu i ad checkup jantung bby brdenyut semua oke. Cuma satu masalah yg i takut perut i tknmpk😩😩. #firstbaby #ingintahu

11 Balas

3 bulan mmg taknampak wakk. Saya ni dah masuk 5 bulan pun tak nampak sgt