BLEEDING SELEPAS BERSAMA

I nak tny pendapat mommies bleeding selepas bersama normal ke? Ada risiko apa ii? Kena gi klinik or hospital ? Tapi keluar sikit je..lps tu x de...n baby dlm perut asik mengeras...klu bleeding slps bersama tu knp ye?? Firt time jdi mcm ni...kandungan minggu ke 31#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Sy baca byk dah kes ibu2 pregnant bila selepas bersama dgn husband akan bleeding dan ada contraction..rasa takut jgk nk bsama..ada yg kata air mani husband yg trigger contraction dan baby mengeras dlm perut...kalau risau keadaan baby,ada bleeding better p jumpa doktor...lgipon baby dlm perut asik mengeras jgk kn..jumpalah doktor ya..