Emergency czer

I nak tanya siapa sini pernah czer boleh tlng bagitahu i tak kalau i pakai seluar dlm ketat boleh panas jadi sana luka tempat boleh sakit ke #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

jangan pakai panty ketat. pastikan tempat luka tu sentiasa kering tak berpeluh. kalau panty ketat panas, nanti luka berpeluh naik infection, lagi susah nanti.

8mo ago

Pkai seluar dalam yang tutup perut so that nanti dekat tempat czer tu tak sakit if kena panties