Tambah anak

I mcm nak tambah anak. Hati mcm dah ready tapi fizikal i seem x stable lagi. I punya anak pun dah tunjuk yang dia suka berkawan. Rn dia kawan dgn aboi (cat). Kalau jumpa orang mesti dia akan tegur. Kalau nampak ramai kids dia akan ada attraction senyum ke tegur ke. So nampak dia suka kawan. Husb i on je. Cuma tu lah i ni teragak agak. Anak i sekarang 10mnths okay ke nk preggy balik?

1 Balas

you nampak macam tak ready lagi. bagi lah anak besar sikit, pada masa yang sama you pun dah okay dari segi mental dan fizikal. husband betul2 boleh membantu, boleh faham keadaan. nak bagi anak berkawan tak semestinya kena tambah anak je. boleh hantar playschool taska dll. kita jangan ikut orang, kita pentingkan diri kita dulu. ni pendapat saya.