Duduk dlm perut mumy sihat n baik baik taw . insyallah mummy x sbr nk jmp awk bln 11 nie.

I m choose bersalin normal .hrp smua bjln lncr .still counting ...

Duduk dlm perut mumy sihat n baik baik taw . insyallah mummy x sbr nk jmp awk bln 11 nie.
15 Balas

Saya pun due bulan 11(2/11) Semoga urusan ibu2 semua dpermudahkan..

1y ago

tarikh kita sama la....saya 2/11 jugak

Sy pn due bln11. Sis brp week dh npk bump🥹. Sy x npk lg

1y ago

Sy due 10 nov. Baby bump ada tp x ketara lg. Org tngk tak tahu pun pregnant . Doktor kata normal je sbb sy kurus and kecil.

sama la saya pun bulan 11,tapi twins🤣

sama due lah bulan 11..

👍