PERLU SCAN?

I had blighted ovum before this. Miscarriage at week 7. Baru dapat tau i pregnant again last 2 days. I’m worried. Tak sure berapa minggu but should i go scan? Takut nampak kantung kosong 😔😭#advicepls #pleasehelp #firstmom takut miscarriage lagi

2 Balas

saya pon 2 kali gugur.. yg first tu kantung kosong .. kali ni punya pregnancy sy taknak fikir apa2 .. x stress .. alhamdulilah sy scan 4 hari lepas dh nampak janin .. sy scan masa 7 week . saiz janin 6week ..

takpe awak, sebab ada history sebelum ni, pergi je scan. make sure sebelum scan tu , pundi kencing penuh baru senang detect kantung. semoga dipermudahkan segala urusan awak 🤍

1y ago

semoga dipermudahkan segala urusan awak sis 💕