i don't know why i'm writing this here

i just found out that my husband cheated on me btw i'm 35 weeks pregnant and i feel so lost idk what to do i'm worry about my baby at the same time i'm depressed #firstmom

5 Balas

pls . save gmbar yg dia send tu . bukti tu .. then bagithu family diaa . you dah preggy anak dia . dia suka suka sedap dgn scandle dia lak . then kalau you ada family , you balik la rumah family you . husband you kalau baik , takkan dia buat mcm tu kat you . tepuk sebelah tangan takkan berbunyi . i hope you kuat , 35minggu taklama dah nak bersalin tu . jangan dok sorang sorang . balik la rumah family . at least you tak kesunyian 🥲

My husb pun kantoi curang siap keluar buka puasa sama sama masa I pregnant 20 weeks ++. Apa saya buat, bagitahu family dia, bagitahu family saya & saya kurangkan layanan dengan dia & focus dengan baby dan anak anak je during pregnancy ni. Memang fully focus on my pregnancy je.

Sedih nya. Awak sama minggu dengan saya. Kalau sis tak kuat dan stress, balik la ke rumah family sis cepat2. Supaya ada support mental dan fizikal. Bgtau husband nak balik rumah family awal sebelum bersalin. Jangan sorang2, takut bayakan diri dan baby.

hi awak i dont know who you are, is your husband cheating physically or just kantoi chat or save gambar je? stay strong for baby ok sikit je lagi... i've been there and i tau perasaan tu tak best :(((( dengan tak larat nak lari pegi mana pun tktau

2mo ago

he's working abroad rn , 😭 scndl dia yg send his pic tgh tdo from his phone.. sakitnya Allah ja tau tp skrg i fikir psl baby i :( i need to move on , bnde yg paling sakit tiap kli pgi appointment sorg" ja , dia kt sna dgn pmpuan lain😭

doakan sy kuat ya🙏🏻

2mo ago

tq awak , i housewife je sbb husb yg sru bhnti keje msa awal2 pregnant 😔 nk i fokus kt baby and yakin rzeki anak katanya mklumla ank first , dia pgi luar negara sbb nk cari rezeki lbih utk ank dia 😔 mula2 mmg berat jugak nk lepaskan dia 😔 xsngka pula Allah uji mcmni😔 Allah lbih Maha Mengetahui😭😭