I'm pregnant or not any problem

I check dekat rumah on 20oct2022 show me 2 lines then on 31oct2022 I got darah a bit. Its means I'm pregnant or not???

4 Balas

hai..dulu haid sikit sikit keluar tapi sekarang keluar banyak sikit sampai sakitpudinb kecing masa haid datang banyak takut bby jadi apa apa ke! anak kedua keguguran semasa 3 bulan mengandung keluar darah banyak baby dah gugur kata rahim tak kuat tapi sekarang sudah mengandung anak 3 tapi still macam itu I'm not understand y this happen to me again n again 😢 I want cry 😢 😭 😫 😞 💔 very day I have 1 son but her always ask me wan baby to play with me n I will take care him a lot but very time I'm disappointed my son.. sorry my son mother dunt know what to do.. I'm really so sorry.. I cannot make you happy very time..have any medicine to stop the darah n make baby healthy..

Kalau ada bleeding lebih baik you pergi jumpa doktor. Doktor biasa akan pesan kalau ada bleeding terus datang klinik/hosp sebab bleeding banyak hari sewaktu pregnancy tidak normal. Masih keluar darah sampai hari ini ke? Pergi jumpa doktor ya, no harm. We all want healthy baby and healthy mommy. I doakan semoga baby you membesar dengan sihat ya 🥺

I dah scan my baby today doctor say kantong tak cantik I baru 6minggu mengandung I takut sebab I pernah keguguran baby sebelum ini. kantong tak cantik means apa sis boleh explain??? heartbeat also can't listen sekarang I keluar darah sikit kenapa macam ini I nak menagis

2y ago

ya

sy ank no 2 pon mcm to...sy xtaw prgnt ..tp bleeding sikit2 almost 1w ingt priod or keputihan kne jangkitan i jumpa doc2 ckp nk gugur...after 1w hsptl d&c...xpe sis...dh jumpa doc2 ad bg ubat kuatkn rahim x ..berdoa la semoga kandungan sis baik2...

2y ago

tak bagi ubat apa. datang balik 17.11.2022 scan lagi sekali..takut 😪 😢