9 weeks pregnant

I baru 9 weeks tapi rasa mengah sangat. Normal ke mommies? Penat je slalu pastu ada masa rasa macam cramp kat pusat tapi sekejap je and tak sakit #firsttimemom

5 Balas

it's normal kalau cramps2 Tu..as long as takde spotting or bleeding..mengah Tu normal jugak..Kita masak kejap Pon Rasa mcm berlari rumah haha..hsbnd Pon risau..byk minum air masak..perut tgh membesar kan

Normal rasanya, sya baru 8weeks tapi dah rasa semput jugak nak bjalan , lagi2 kalau lepas makan. bloated habis perut. maybe sbb angin 🥲

normal kot sbb sy baru 7w pun dah semput2 bila jalan 5 minit. tapi perut kecik je. hehe

sama la sis sya pun mcm tu .kadang2 nak bercakap byk pun malas sbb mengah

normal je