Gatal kulit

Hye,kulit sy dh start gatal,12 weeks+ prgnt.ni 1st prgnncy sy.boleh suggest tak,lotion yg okay utk hilangkn gatal & kulit kering.yg xbrbahaya.skali dgn gmbr hehehe.tq sgt2 ❤️❤️❤️❤️#SeriusTanya

2 Balas

Saya pakai sabun coco palmer untuk ibu mengandung tu sbb malas nak pakai losyen, leceh😅. Kadang saya minyak untuk strech mark brand coco palmer jgk. Sbb brand ni murah sikit😁

3w ago

Ok laa.. sebab setakat ni perut saya takde strech mark sangat.. ada kat tepi pinggang je sikit , tu pun dah pudar. Mungkin ada brand lain yg lebih baik tapi disebabkan saya bukan jenis rajin dan konsisten nak guna jadi beli yg murah2 je

try beli lotion yg ade aloe vera

3w ago

okay,tq awk☺️