Makan durian 10 minggu

Hyee mommyy ii . I nak tanye kalau mengandung 10weeks and teringin sgt nk mkn durian boleh kea ? Sbb ade yg kata durian tu pns . I tanye sbb i xthu mklumlh ank first . #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

durian tu panas. kalau x tahan boleh sbb kan bleeding n keguguran. jadi fikir la mana yg rasa baik. buat rasa hujung2 jari je. first mom bukan alasan x tau tau. kite first mom, kite ade tempat utk rujuk, plg dkt utk rujuk mak or mak mertua kita. kalau mak kite tu kate xboleh ikut jela. nak rasa tu buat hujung2 lidah je.

Mak mentua saya makan durian through out her pregnancy and Alhamdulilah everything was ok. I’m married to her son now. Bagi saya kalau awak craving, makan je utk satisfying your needs.