tolak bf sejak minum fm

hye, sy first mom…baby sy tolak utk bf sejak dia mnum fm… mommies boleh bantu? #firstmom #bfjourney

2 Balas

Nak tahu juga jawapan ni.. sedih baby dah taknak bf.. nk fm je. Kadang rasa down bila org ckp psl bf.. tapi anak taknak dah bf. Mungkin dia dah nipple confuse. So dah takde cara ye nak reverse balik supaya dia bf?

baby berapa bulan? dia dah nipple confuse kot.

3mo ago

4 bln nk masuk 5 bln, sy bg susu yg dh pump dlm botol pon dia tolak juga 😭 mcm mana sy nk buat ya?