KORANG DAH BUAT PERSEDIAAN?

Hye, sy dh 29w.. Korg dh start cuci pakaian baby?? Saja2 nak sembang dgn mommy2.. huhu

12 Balas

Saya dh nk masuk 31w semua brg dh completed cuma brg berpantang myb beli hujung bulan ni ...and basuh baju bby tggu 35 atau 36w ...tp klu kot kn hati MMG xsabar nk basuh nk menyusun brg bby ni 🤭

tak sabar sgt nak basuh dan packing siap2 dalam ziplock bag.. tpi cuba tahan diri sampai week 34, sebab week 35 tu akan balik rumah mak utk pantang kt sne nnti🤭saya esok akn msuk week 29 jgk.

saya baru jea ciap cuci pakaian baby..saya dh 28w..semua beli baru sbb baju2 baby yg lama da byak bagi kat org..gpun seblum nie semua pinky2 😂😂

Sy ank ke2... Bju mgkin xbli dh kot..guna yg lame dlu.. Brg2 lain xbli lgi...tggu lpas lhir bli bju lain sbb klau jntina sama ngn ank 1st xpe.. Hihi...

sya 90% complete..baru 26 minggu.nurse mnta siap awal2 bnda basic sbb kembar.teruja sikit sbb anak sulong🤭

Hahaha tak beli lagi tak prepare apa2 lagi 😅 dah kena membebel dengan nurse pun ..ingatkan 30 week awal lagi

11mo ago

kita sama lah akak tak beli apa lagi 😂 ingat masi awal tub2 dah trimester ketiga dah 🤣

saya 28w .. dah beli sikit2 .. tapi belum basuh lagi .. sbb ade yg perlu ditopup lagi .. ☺️

Tgl nk basuh je sis by this week.. then terus packing and sediakan trolley baby siap2.. huhu

blm beli lgi,tak tahu nak beli barang berapa bnyk first baby.

11mo ago

baby bath and lotion, apa yg bagus ye

saya pun tak beli lagi brg baby . masih cari mood