Gentle birth.

Hye semua , siapa sini ad plan utk gentle birth (natural birth) , nak tau sapa ad group wassap geng2 gentle birth sy nak join. Skrg join group pregnant biasa hari2 update gi kk cucuk att minum air gula bosan pulak menengoknya hahha Siapa geng gentle birth hadir please . #ytjt

2 Balas

bila bersalin? sy join kelas GB juga.. kami mmg ada ws group mommies yg join GB.

gentle birth tgok dkt utube je. atau google.

2y ago

tak sy mmg dah belajar gentle birth, just nak masuk group borak2 sama geng je hehe, borak2 share pengalaman share ilmu gituu