Lawas atau tak

Hye semua nak tnya bagi mommy yg berpengalaman di awal usia kehamilan boleh ke teran buang air besar.Risau pula nak teran.#ingintahu #firstbaby

4 Balas

Seeloknya biar turun secara natural 😅 Teran tu kan macam memaksa. Saya masa pregnant haritu memang makan masa kalau buang air besar. Tambah, sembelit lagi. 🥺😌

Takde masalah pun kalau meneran x bahayakan babay pun sebb rahim dengan usus x bersambung tempat lain2

Bnyakkan makan makanan berserat. Jaga makan, normal awal kehamilan sembelit

Alamak bru td meneran buang air besar😅.. risau pulak