Period tak teratur

Hye semua ada tak yang macam sy, sejak ii kawen ni period sngat tak teratur.. last period bulan 3, pernah scan tapi dinding rahim normal lagi tak terlalu tebal atau nipis.. sy pjj, baru awal bulan lepas suami balik bersama.. seminggu lepas tu buat upt line samarr sangat, kadng ii -ve.. tapi masih belum period Baru minggu lepas sy perasan ad macam spotting, sy cnfius period atau implantation.. lagipun first tu dy keluar lepas kami bersama time kencing.. masuk harini dah kali ke 3 spotting, cuma harini ad macam secalit sikitttt sangat warna coklat.. nak kata period masih ad keputihan, dan tak bau macm darah period langsung.. kalau nak ikutkan apps harini 5w 2d , buntuu sangat.. nak mkan pil period pun takut🥺#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Saya nasihatkan jumpe Dr saje.. snap gmbr pregnancy test.. kalau simpan bwk je sekali.. dan jgk snap jgk gmbr spotting utk tunjuk kt doc.. saya rasa jln terbaik adalah dgn cari klinik yg buat scan tvs sbb boleh nmpk terus apa mslh sebenar.. 🥰👍🏻 semoga semuanya baik2 saja Aaminn

1y ago

Terima kasih ye sis, atas komen yg positif. Harini pun kluar lagi spotting, tapi jadi setompok pulak tak terlalu sikit macam sebelum ni.. makin risau sy, in shaa allah sy akan refer dr asap. Moga takde apa2 yang srs🤲🏻

Pi klinik 3ari keluar result ambik darah lebih tepat. Sy pun buat.. sbb ari tu scan awal sgt so doctor ckp kalau nak buat ujian darah lbh tepat.

1y ago

Ok sis , in shaa allah husb balik nnti sy pergi.. berapa yee kos untuk beta hcg ni