lendir darah

hye saya preg 7/8 minggu saya baru ni berkerja dan kemudian saya pergi ke tandas untuk membuang air kecil . 2 kali lendir darah kecik keluar , ada risiko tak ya ? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

kalau boleh, ambil gambar 🤗 pastu gi klinik dan tunjuk kat doktor. macam saya , saya gi kecemasan. sebab darah lendir berterusan tiap kali kencing walaupun sikit2 tak kerap 🤗 saya punya ancaman keguguran, bukan darah penempelan. better nanti tangkap gambar dan terus gi check up , tunjuk pada doktor

2y ago

terima kasih 👍🏻👍🏻