Tendangan baby

Hye. saya dah 22W. Sebelum ni saya ada rasa tendangan baby, dalam20W tapi tak kerap pon. Ikut nasibje. Kadang sehari sekali je baby cuit. Tapi dah 3 hari kebelakangan ni saya tak rasa. Normal ke? #firstbaby

2 Balas

bawah 28 minggu selalu kita tak risau pergerakan. tapi tak boleh ketepikan juga instinct ibu2. if sis risau sis boleh try g scan swasta utk tgk keadaan baby. dengan tu sis boleh lebih tenang tau baby sis sihat2 saja. semoga kandungan sis sihat ya.

hi mom normal rahim awk lg luas jangan risau 28w baru kira2 pergerakan 10kali report buku pink nnt.