MINUMAN ISOTONIK

Hye saya 7weeks 4days pregnancy. Alahan loya ,sakit kepala , takde tenaga sgt2. Boleh ke sy minum air isotonik Revive utk kembalikan energy? Semalam pegi hospital dah drip sebotol air garam. Pagi tadi okay sikit. Bila masuk tengahari sakit kepala + 2x muntah buat sy hilang semangat dn tenaga. So td beli jugak air Revive tu minum dah setengah botol and baru teringat tu air bergas. So macamana ye ? Boleh ke tak boleh? #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

3 Balas

ada air isotonik yg x bergas sis.. beli yg 100plus botol biru bentuk hexagon

Elakkan minum air gass

minum air kelapa