My pregnancy

Hye nak tya . normal ke 5 week+ hanya nampak kantung kosong? 🥹#pleasehelp

6 Balas

sy pun sama pergi hosp sbb ada kluar lendir darah pada 21hb terus hosp kata misscarriage masa tu baru 5week..23hb check up doktor,doktor scan kantung ada lagi..16hb scan kantung 1.05cm 23hb kantung 1.16cm..kena tumggu lagi 2 minggu untuk scan..skrg masih ada spotting lendir darah tapi x bnyk..pagui ada lendir ptg x ada macam tu..atau hari ni kluar lendir darah esok x ada..ttc 5tahun..risau sgt..

2y ago

Betul.positive shj. Selagi x de freshblood in sha Allah ada rezeki. Bnyk kn berdoa. Jgn fikir negatif and mmg kena bedrest shj

normal sis .. sy scan masa 6w still tk nampak apa2 doc siap ckp sy gugur and bg surat refer ke hospital lg .. sy tk pergi pun sbb sy yakin bby ada dalam kandungan rahim sy . sy repeat scan after 2w dah 8w5d … dah nampak baby dan boleh dengar heartbeat dah . sis repeat lg after 2w okee ..

normal, mostly ibu2 atas 8w baru nmpak jantung & janin . kadang 7w dah nampak , tapi ada yang masih kantung kosong

normal puan , jangan risau . nanti puan pergi scan lagi ya. inshaAllah fikir yang baik² sahaja 😊

normal... saya pon kosong... 7 weeks nak p scan balik

normal