Tapak kaki

Hye nak tanya, kenapa ye bila sy bangun pagi tapak kaki sy rasa sakit. Ada mommies2 yg pernah mengalami benda yg sama tak? #firstmom #ingintahu

2 Balas

Time pregnant bdan kita berkongsi semua bendan ng baby… Mcm nutrisi vitamin dan apa y kita mkn jugak dikongsikan dengan baby.. Kalau badan kita x cukup vitamin mula lah sakit at part2 tertentu… Mcm kenapa ada org setiap kali Pregnant dia akn alamu sakit gigi?? Sbb dlm badan dia x cukup kalsium.. kalsium y ada dlm badan dia baby dah tarik untuk tumbesaran baby.. Apa kene buat.. Jaga mkn.. Mkn maltivitamin.. Kadag sistem badan kita juga berubah.. Mungkin dulu badan kita okey je bila sejuk.. Tapi bila Pregnant bila bangun pagi tapak kaki jadi bisa2 bila pijak lantai y sejuk laki rasa sakit.. So cuba pakai stokin time tidur and pakai selipa dlm rumah..

pakai selipar khas utk dalam rumah