Bayi tak berak

Hye nak tanya bayi dah masuk satu hari tak berak, boleh bagi cadangan tak mcm mana nak bagi bayi berak?

2 Balas

kalau full bf normal bby lambat berak klau fm cuba pantau dulu klau lama sgt tkut susu xsesuai dgn bby risau tkut jadi sembelit plk klau lama xberak sbb ank sy setiap kali bagi susu fm mesti akan berak klau full bf je lama nk berak

Baby minum fm ke? Kalau full bf tak perlu risau. Kalau minum fm maybe boleh kayuhkan kaki dia mcm naik basikal tu

3w ago

haah btul. sy stiap kali lps dy susu, buat senaman kaki kayuh2 basikal tu bg tekanan kt perut. auto dy kentut dan berak