Pooooooooo

Hye nak tanya baby saya baru sebulan 20hari.. and biasa dia akan berak sehari 3 kali atau 4.. harini dia berak hanya sekali sahaja waktu pagi pukul 10.. sampai pukul 8 nak dekat 9 tak berak lagi normal ke ... atau ada cara bagi dia berak.. baby fully bf.. #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

normal tuk fully bf tak berak 2week atau berak sekali je. janji dia aktif, tak kembung perut, kerap kentut apa semua okay.