minyak apa sesuai lebatkn rambut bby??

hye mummy2 smua nk tnya minyak apa yg sesuai utk lebatkan rambut bby? yg ummialya tu oke x?

2 Balas

Saya pakai baby oil brand lotus (cute and care). Kandungan minyak tu ada coconut oil. Mmg menjadi lebat and cepat panjang rambut anak saya. Baru dua bulan tapi rambut lebat kalah anak kawan saya yang dah lahir awal dari dia. Tak pasti mmg anak saya yang ini mmg jenis baka rambut lebat ke ape. Anak sy yang sulung rambut halus and lambat tumbuh mmg beza dgn adik nya.

11mo ago

tq sis..nnti nk try cuba

sy buh minyak safi zaitun yg botol hijau tu je..

11mo ago

menjadi ke sis?