NAK TANYA PERIOD MUMMY2 HARAP DAPAT MEMBANTU . TERIMA KASIH

Hye mummy2 nak tnya la lepas bersalin kan normal ke period tidak teratur? Period tk teratur means period asyik dtg lambat je 🥲 saya ade dowload period tracker bila tngok timer priod tu tapi priod blm dtg jadi sntiasa rasa risau . Mmg priod sntiasa dtg lmbt . Tngok priod tracker dh 8 hri delay priod . Anak dh 8m . Mummy2 cba share priod korang macm mana

5 Balas

Hye mummy2 trima kasih sharing period MUMMY2 😘 saya tk pakai perancang tapi lepas berpantang alhamdulillah period cuma tidak tratur je 😓 timer priod asyik lambat sebabtu tnya mummy2 kat sini 😣 ok saya dh period 🤲🏻

kalau mcm sy. period tak teratur sbb cucuk depo. kejap ada kejap tak dak. mcm chipmore😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Sy xpakai perancang, so setiap bln mmg lewat 3/4hari ..contoh : bln 7 sy dtg 28/7/2023 , bln 8 sy dtg 2/9/2023 ..

lps bsalin, period sye mcm biasa.. cpt/lewat 1-2 hri je..

pakai perancang x? klu pkai normal klu xteratur.