Persiapan baby twin

Hye mummy2.. ada tak dkt sni yg lahir baby twin, slalunya kan baby lahir berapa week, dan bilakah perlu sediakan persiapan selengkapnya ??? #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

best nya dpt baby Twin...ya Allah sy hrp one day sy Pon dpt baby mcm org lain jugak...🥲🥲doakan sy jugak untuk dpt merasa jadi seorg ibu...🥰

sy 1st twin czer. 38week. twin boy dcda. sy awl dh siap sbb msuk 3rd trimester nnt tak larat dh. naik kerusi roda je p mana2. semoga dipermudahankn ya.

sy pn tkot sbnarnya sis. twin kan.. berharap sgt beranak normal nnti.. n sy doakan semoga sis dikurniakan cahaya mta tahun ni ❤️