kerap membuang air kecil

Hye mummy sya dh msuk 25 minggu,ada xmasalah seperti sya kerap membuang air kecil,rasa macam nk pakai pempers dh,

37 Balas

Saya baru masuk 24 minggu. Allah setiap sejam kene pi tandas. Xtahan. Kdg rasa mcm xnk minum air je. Tapi haus 😅

Sy awal pregnant pown da ulang alik toilet.. Lg kalo tgh mlm.. Kekdng cam nk tido dlm toilet jer.. Haha

Normal la kalo mengandung.. Tandas dah sebati dgn hidup until para wanita mengandung😆😆

Hihi biasa la tu sy dah nk dekat bersalin ni lagi 2 minggu jew makin kerap lagi ke tandas

Saya pun 25week. MMG kerap juga membuang air kecil. Bila baby bergerak mesti rasa nak membuang.

5y ago

Betul tu,tiap kali bby gerak,mesti terasa nk kencing

Sama mcm saya..sampaikan nk kluar berjalan pun takut,nti nk kna Cari toilet Lg😂😂

Saya pun kuat kencing juga.. Lagi2 saya jenis suka minum air kosong banyak.. 😂

Masa sy dlu xde plak kena.. 3X bersalin alhamdullilah.. mungkin kurang air tak

normal.lg bila bby dh makin kuat gerak..standby jela pantyliner.

Normal sbb baby tolak pundi kencing.. Lgpn baby mkin mbesar