CARA BUANG ANGIN

Hye mummy, sy pregnant 10 week baru.. macam mana nak buang angin. klu tgok app ini pun mmg time2 angin atas ng bawah membuang angin.. tapi tak puas, jd sakit kepala angin tak buang habis..#pleasehelp

1 Balas

Same case tapi saya nak masuk 9 minggu. Angin byk rasa tak leh buat apa apa. Tp saya minta org urut badan and letak minyak angin

2y ago

sama sis, sy pun urut belakang badan je mintak suami urutkan.. bahagian perut ng tapak kaki tak buat laa